i

BIM EVENT: Open BIM samenwerking met KUBUS BV

BIM EVENT: Open BIM samenwerking met KUBUS BV

Solibri Model Checker

Met trots verwelkomen wij KUBUS BV als nieuwe partner van de Open BIM academy

Achter de schermen zijn wij al een tijdje bezig met deze mooie samenwerking. Bimplan is al jaren gebruiker van Solibri en Bimcollab en gaat nu, als doorwinterde praktijkspecialist, de door Kubus opgezette trainingen voor Solibri Model Checker verzorgen in regio Antwerpen! De trainingscapaciteit van Solibri Model Checker wordt hiermee uitgebouwd.
De kwaliteit van het bouw coördinatieproces wordt verhoogd door betere kwaliteitscontroles op BIM modellen met als resultaat het voorkomen van bouwfouten en ongewenste kosten tijdens de uitvoering.

Met deze samenwerking spelen wij in op de steeds verdere professionalisering binnen de bouw. De kwaliteit van BIM-modellen wordt verhoogd door betere clashdetectie en vooral ook 'Rule Based Model Checking' met als resultaat betere afstemming tussen de verschillende partijen. Daarbij komt dat de faalkosten worden gereduceerd. Dit allemaal is mogelijk door op een juiste manier samen te werken in BIM en op een goede manier vroegtijdig controles uit te voeren.

Ronald de Graan, directeur product management van KUBUS legt uit: “Onze samenwerking geeft de klant een grotere flexibiliteit als het gaat om keuze in trainingsdagen en trainingsmomenten zonder verlies van kwaliteit van de training. Met Bimplan hebben we een ervaren BIM-partner en implementatiespecialist die al vele jaren trainingen en implementaties verzorgt. Door de accreditatie van Bimplan is de kwaliteit voor de klanten van KUBUS gewaarborgd.”

Klik hier voor meer informatie over het event "Building the future - circulair bouwen"

 

Contacteer ons

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • You may post PHP code. You should include <?php ?> tags.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.